Wanneer intern zoeken wordt geactiveerd, worden persoonlijke gegevens zoals je IP-adres doorgegeven aan onze Cludo zoekmachine. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar een derde land. Klik hier als je de interne zoekfunctie wilt weergeven. Meer informatie over gegevensbescherming vind je hier: Gegevensbescherming.
Recept frittata van zoete aardappel: Sweet frittata
Breng in een pot water aan de kook. Schil ondertussen de zoete aardappel en snijd in kleine stukken. Kook de aardappel in 15-20 minuten gaar en giet af.
Kluts ondertussen in een kom de eieren los, voeg Herbamare en peper toe en vermeng de helft van de feta door de eieren.
Versnipper de sjalotjes. Verhit roomboter in een koekenpan en bak de sjalotjes tot ze glazig zijn. Voeg de spinazie toe en roer goed totdat deze geslonken is. Voeg vervolgens de stukjes zoete aardappel toe en roer nog 2 min door.
Zet het vuur dan heel zacht en giet het ei/feta mengsel in de pan. Bak de frittata in 10-12 minuten gaar. Verbrokkel in de laatste 4 minuten, wanneer de bovenkant bijna gestold is, de overgebleven feta over de frittata.