Wanneer intern zoeken wordt geactiveerd, worden persoonlijke gegevens zoals je IP-adres doorgegeven aan onze Cludo zoekmachine. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar een derde land. Klik hier als je de interne zoekfunctie wilt weergeven. Meer informatie over gegevensbescherming vind je hier: Gegevensbescherming.
Breng water aan de kook, voeg de zilvervliesrijst toe en kook deze gaar volgens de voorschriften op de verpakking. Breng in een tweede kommetje wat water aan de kook en kook hierin de diepvrieserwtjes gaar. Giet daarna het kookwater weg.
Ontdoe de waterkers van zijn dikke stelen en voeg de waterkers, boter, wat Herbamare en peper toe aan de doperwten. Roer goed door totdat de waterkers helemaal geslonken is. Pureer met een staafmixer tot een homogene massa en schep dit door de gekookte rijst.
Bak ondertussen in de koekenpan de zalm in wat kokosolie of roomboter gaar. Bestrooi met Herbamare en peper.
Serveer de zalm op de erwten/rijst puree en garneer met partjes citroen.