Wanneer intern zoeken wordt geactiveerd, worden persoonlijke gegevens zoals je IP-adres doorgegeven aan onze Cludo zoekmachine. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar een derde land. Klik hier als je de interne zoekfunctie wilt weergeven. Meer informatie over gegevensbescherming vind je hier: Gegevensbescherming.
Schil de meloen, halveer ze en snij er dunne schijven uit die je vervolgens verdeelt over 4 borden. Scheur de kropsla in plukjes, was de sla en laat deze goed uitdruppen.
Maak een klassieke vinaigrette met het citroensap, de olijfolie, het water en een beetje Herbamare kruidenzout.
Rooster de pompoenpitten in een licht ingevette pan, bestrooi ze met peper en suiker en laat ze verder karamelliseren op een laag vuurtje. Blijf voortdurend roeren tot ze krokant zijn.
Verdeel de kropsla over de meloenschijven. Bedruppel het geheel met de vinaigrette en strooi de blokjes fetakaas en geroosterde pompoenpitten erover. Garneer met de kerveltakjes of bieslookstengeltjes.