Wanneer intern zoeken wordt geactiveerd, worden persoonlijke gegevens zoals je IP-adres doorgegeven aan onze Cludo zoekmachine. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar een derde land. Klik hier als je de interne zoekfunctie wilt weergeven. Meer informatie over gegevensbescherming vind je hier: Gegevensbescherming.
De wortelen en courgettes in dikke schijven snijden. Broccoli in roosjes verdelen. De groenten beetgaar stomen, in ijswater laten schrikken zodat ze hun kleur mooi behouden en laten afkoelen.
Rozemarijntakje: de naaldjes eraf halen en fijnhakken. Mengen met de olie met citroensmaak en de Herbamare. Over de groenten gieten en goed mengen. Tomaten en kaas in dunne schijfjes snijden. Alles dakpansgewijs in een schotel schikken. Druppel de honing en de olie eroverheen.
De oven voorverwarmen op 200°C. Zet de gratinschotel op het bovenste rekje in de oven en laat ongeveer 15 minuten bakken tot de kaas gesmolten is.