Wanneer intern zoeken wordt geactiveerd, worden persoonlijke gegevens zoals je IP-adres doorgegeven aan onze Cludo zoekmachine. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar een derde land. Klik hier als je de interne zoekfunctie wilt weergeven. Meer informatie over gegevensbescherming vind je hier: Gegevensbescherming.
Havermout is het perfecte ontbijt. Dankzij de neutrale smaak kan je eindeloos combineren en gaat het nooit vervelen!
Ingrediënten
30 gram havermout
180 ml melk, water of andere vloeistof
1 eetlepel gedroogde kersen
Recept Havermout
Doe de havermout en een soeplepel gedroogde kersen (in stukjes gesneden) in een kookpotje. Voeg er de vloeistof bij, breng het naar het kookpunt en laat 3 minuten zachtjes pruttelen. Haal van het vuur, dek af en laat nog 5 minuten wellen. Roer af en toe.
Doe eventueel nog wat agavesiroop, honing of stevia erbij om te zoeten. Als vloeistof kan je gewone melk, sojamelk, amandelmelk of een vruchtensap zoals appelsap gebruiken. Je kan ook vers fruit toevoegen op het einde van de bereiding i.p.v. gedroogd fruit. Stukjes noot erbij is ook lekker.