background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Recept gevulde tomaten

  • Voorbereiding:  min
    Kooktijd:  min
  • Makkelijk
  • 4 p.
  • Prep: 10 min
  • Makkelijk
  • 4 p.
Recept gevulde tomaten

Zorg ervoor dat je de tomaten niet te diep uitholt: je wilt niet dat de vulling kan ontsnappen!

Olga Temonen

Ingrediënten

  • 6 tomaten
  • 1 dl gedroogde cantharellen
  • 1 ui
  • Herbamare bouillonbasis
  • 1,5 dl zilvervliesrijst
  • zwarte peper
  • roomkaas
  • oregano
  • Emmentaler kaas

Recept gevulde tomaten

  1. Vul een glas met koud water en verkruimel de cantharellen in het water. Snipper een uitje en fruit deze samen met de cantharellen in de pan. Voeg 1 theelepel Herbamare Bouillonbasis toe. 
  2. Snijd vervolgens een topje van de tomaat en hol ze uit. de overblijfselen uit de tomaat voeg je toe aan de ui en cantharellen. Voeg vervolgens de rijst, roomkaas, oregano en zwarte peper toe aan de vulling. 
  3. Vul vervolgens de tomaten met de vulling en top ze af met geraspte emmentaler kaas. Zet de oven op 220 graden voor ongeveer 10 minuten.

Eet smakelijk!

Olga Temonen is een Finse actrice die ontzettend van koken houdt. Ze gebruikt het liefst biologische ingrediënten én de producten van A.Vogel, zoals Herbamare kruidenzout.

Geniet van de prachtige filmpjes en raak ook geïnspireerd.

 

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

Ik schrijf me in >