Een salade is lekker en gezond... Maar steeds hetzelfde slaatje wordt algauw saai. Deze originele variant is super ter afwisseling!
* Heb je geen stoommandje? Kook de broccoli en ui dan in een klein bodempje water in 3-4 minuten gaar.
* Doe de afgekoelde quinoa, broccoli en ui in een grote schaal. Verwijder de schil van de pompelmoes en snijd in partjes. Voeg toe aan de rest. Knijp nu het overgebleven hart van de pompelmoes uit boven een blender of maatbeker. Week cashewnoten gedurende 15 minuten in heet water. Giet af en plaats in de blender of maatbeker bij het sap van de pompelmoes. Gebruik de staafmixer of blender om er een mooie romige saus van te maken. Voeg eventueel wat koel water toe om de juiste romige structuur te krijgen. Breng deze dressing op smaak met Herbamare en verse, zwarte peper. Voeg toe aan de salade en gebruik je handen om de dressing te verdelen. Voeg postelein of spinazie toe. Serveer.
Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle
Ik schrijf me in >