Wanneer intern zoeken wordt geactiveerd, worden persoonlijke gegevens zoals je IP-adres doorgegeven aan onze Cludo zoekmachine. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar een derde land. Klik hier als je de interne zoekfunctie wilt weergeven. Meer informatie over gegevensbescherming vind je hier: Gegevensbescherming.
Snij de venkel in 3-4 mm dikke schijven snijden, maar zorg ervoor dat ze aan de voet nog lichtjes aan mekaar blijven hangen. Snijd de olijven in vier.
Bak de venkelschijven en stukjes olijven in hete olijfolie. Aan elke kant 2-3 minuten laten bakken tot de venkel licht gekleurd is. Laat de groenten dan op keukenpapier afdruppen.
Leg de venkelschijven en de olijven daarna op een bord in kransvorm. Verkruimel de roze peperkorrels tussen de vingers en strooi dit erover.
Meng het citroensap en de olijfolie met een beetje Herbamare en peper. Verdeel het mengsel over de carpaccio en laat 30 minuten afgesloten marineren.