Wanneer intern zoeken wordt geactiveerd, worden persoonlijke gegevens zoals je IP-adres doorgegeven aan onze Cludo zoekmachine. De gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar een derde land. Klik hier als je de interne zoekfunctie wilt weergeven. Meer informatie over gegevensbescherming vind je hier: Gegevensbescherming.
Ui en knoflookteentje fijnsnijden. De helft hiervan in boter stoven. Voeg de rijst toe en bak even mee aan, blussen met de witte wijn en vervolgens 300 ml groentebouillon bijgieten. Laat lichtjes pruttelen op lage temperatuur.
De rest van de ui en knoflook in een andere pot stoven, de gewassen spinazie erbij voegen en laten slinken. Met een beetje witte wijn en de rest van de groentebouillon blussen. Voeg de voorgekookte risotto toe en laat nog eens opkoken. Dan laten pruttelen tot alle vloeistof opgenomen is. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen.
De rijst moet beetgaar zijn maar mag geen witte kern meer hebben. Als de rijst de goede consistentie heeft, roer je er wat boter en parmezaanse kaas door tot je een smeuïge massa krijgt (de risotto moet dik vloeibaar zijn).
Garneer met wat peper van de molen of met Herbamare Original op de rand van het bord en een paar spinaziesnippers.