background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Recept Banana-Bambu brownies

  • Voorbereiding:  min
    Kooktijd:  min
  • Makkelijk
  • 10 st.
  • Prep: 10 min
  • Makkelijk
  • 10 st.
Recept Banana-Bambu brownies

Een vieruurtje om je vingers bij af te likken!

Ingrediënten

  • 180 gram amandelmeel
  • 2 eetlepels lijnzaad
  • 1 theelepel kaneel
  • 15 dadels, ontpit
  • ½ theelepel (wijnsteen)bakpoeder
  • snufje zout
  • 1 rijpe banaan
  • 75 ml extra vierge kokosolie
  • 10 ml vanille-extract
  • 1 ei
  • handvol grof gehakte walnoten
  • 5 eetlepels Bambu

Materiaal

  • Bakblik van ca. 22 x 22 cm

Recept Banana-Bambu brownies

  1. Verwarm de oven op 175 graden.
  2. Meng in een grote kom amandelmeel, Bambu, (fijngemalen) lijnzaad, kaneel, bakpoeder en zout. Maal de dadels en bananen fijn in een keukenmachine.
  3. Smelt de kokosolie in een pannetje op een laag vuurtje.
  4. Meng de gesmolten kokosolie, dadels, bananen en voeg vanille en ei toe. Meng alles tot een gladde pasta. Voeg het mengsel toe aan de kom met de droge ingrediënten en roer deze rustig door elkaar. Voeg de gehakte walnoten toe aan het beslag.
  5. Vet het bakblik in met kokosolie en giet vervolgens het beslag erin. Bak de brownies op 175 graden gedurende 20-25 minuten.

 

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

tip

Ontvang elke maand onze nieuwsbrief met handige tips voor een gezonde lifestyle

Ik schrijf me in >